Last news in Fakti

17 Март, 2021 09:43 3 404 4

Ето кога е следващият мач на Григор Димитров

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • акапулко-
  • миомир кецманович

Двубоят отново ще бъде рано в четвъртък сутринта и ще стартира не преди 03:30 часа на втория по големина корт Grand Stand Callente

Ето кога е следващият мач на Григор Димитров - 1
Снимка: БГНЕС

Най-добрият български тенисист Григор Димитров победи по-рано днес французина Адриан Манарино на старта на турнира от категория ATP 500 в мексиканския град Акапулко. По този начин хасковлията ще срещне Миомир Кецманович (Сърбия) на 1/8-финалите.

Двубоят отново ще бъде рано в четвъртък сутринта и ще стартира не преди 03:30 часа на втория по големина корт Grand Stand Callente.

Програмата на него започва в 02:00 часа българско време с мача между Доминик Кьопфер и Милош Раонич, а след него ще е срещата на двамата балканци.

До момента двамата не са играли един срещу друг. Ако спечели и този мач, Димитров ще играе на четвъртфиналите срещу победителя от двубоя между Лоренцо Мусети (Италия) и Франсис Тиафо (САЩ).

Не преди 5:00 часа българско време Григор трябва да играе със своя партньор Томи Пол от САЩ и в турнира на двойки. Там съперници на двамата ще са поставените под номер 4 Раджийв Рам (САЩ) и Джо Солсбъри (Великобритания), които миналия месец играха финал на Australian Open.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    6 2 Отговор
    С ТЕБ СМЕ ГРИШО!
  • 2 Аве

    2 9 Отговор
    кво ни занимавате с това лекенце гришо!?
  • 3 Мими

    1 6 Отговор
    Този е толкова смотан
  • 4 нико

    1 0 Отговор
    От него по голям в тениса нямаме . Браво за упоритоста и труда които полага , за да се чува името на България по големите турнири .