Last news in Fakti

18 Март, 2021 10:45 1 885 3

Добри новини за Тайгър Уудс - завърна се у дома

  • уудс-
  • завръщане-
  • дом-
  • възстановяване-
  • катастрофа

Легендата на голфа ще се възстановява в домашни условия след зловещата автомобилна катастрофа

Добри новини за Тайгър Уудс - завърна се у дома - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-великите спортисти в света - голфърът Тайгър Уудс, обяви чудесната новина, че е изписан от болницата и се възстановява у дома, след като пострада сериозно в зловеща автомобилна катастрофа на 23 февруари в Лос Анджелис. Звездата на голфа благодари на болничния персонал, който се е грижил за него след инцидента.

„Щастлив съм да съобщя, че се завърнах у дома и продължавам възстановяването си. Толкова съм благодарен за проявените грижи и подкрепа, както и за вдъхнатия кураж, който получих през последните няколко седмици. Благодаря на невероятните хирурзи, лекари, медицински сестри и персонал в медицинските центрове Harbor-UCLA и Cedars-Sinai. Всички вие положихте страхотни грижи за мен и не мога да ви благодаря достатъчно. Ще се възстановявам в дома си и ще работя, за да ставам по-силен с всеки изминал ден", написа Тайгър Уудс в "Туитър".

Легендарният спортист получи сериозни наранявания, след като колата му излетя извън пътя и се обърна няколко пъти по време на катастрофата. 45-годишният голфър се подложи на операция, продължила няколко часа, заради фрактурите на двата крака и глезена си. Той е изправен пред дълго възстановяване от контузиите си, а кариерата му е под въпрос след 82 титли до момента на най-високо ниво.

Разследващите в Лос Анджелис обявиха, че срещу голфъра няма повдигнати обвинения в непредпазливо шофиране заради случилото се.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петранка

    2 0 Отговор
    Гнусен алкохолик
  • 2 и там

    2 0 Отговор
    в САЩ, пак мерят с двоен аршин, ако беше обикновен човек, оранжевия гащеризон не му мърдаше в следствения арест, а за известния и богат алкохолик и наркоман закона не важи, тоест както се казваше в оня виц когато спорили коня и лъва за кого се отнасят законите "за кон, не за лъв".
  • 3 Хайл

    1 0 Отговор
    Черен е,затова няма да му повдигнат обвинения!BLM!