19 Март, 2021 11:15 1 861 2

Моуриньо: Мачът в Загреб беше на живот и смърт и в момента сме мъртви

  • жозе моуриньо-
  • футбол-
  • тотнъм

Домакините оставиха на терена много пот, енергия, кръв, дори сълзи от щастие

Моуриньо: Мачът в Загреб беше на живот и смърт и в момента сме мъртви - 1
Снимка: БГНЕС

Една от най-позорните загуби в историята си записа Тотнъм снощи. "Шпорите" бяха изхвърлени от Динамо Загреб в Лига Европа, въпреки че дойдоха на Балканите с аванс от два чисти гола. Най-разочарован след краха бе мениджърът Жозе Моуриньо, който побърза да се извини на феновете на Тотнъм. Той обаче не пощади своите играчи, които според него са се провалили.

"Домакините оставиха на терена много пот, енергия, кръв, дори сълзи от щастие. Те бяха много смирени и отдадени. Трябваше да ги похваля и затова посетих съблекалнята на Динамо. Те го заслужават.

От друга страна, моят отбор - повтарям, отборът ми - не изглеждаше така, сякаш играе важен мач. За уважението, което изпитвам към кариерата и работата си, всеки мач е от изключително значение. Разочарован съм от разликата в отношението на един отбор към друг. Съжалявам, че моят отбор бе този, който показа неуважение към работата си и не да даде всичко от себе си.

Мога да се извиня само на феновете на Тотнъм. Сигурен съм, че те се чувстват по същия начин, както и аз. Мачът в Загреб беше на живот и смърт и в момента сме мъртви. Това, което чувствам, е много повече от тъга", заяви Моуриньо след мача.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛовечБОЙЗ

    2 0 Отговор
    МОУ се чувства мъртъв, а ЦСКА-СОФИЯ-ЛОВЕЧ-ПАСЛАР е с купата, с титлата и с полуфинал в ШЛ и ЛЕ за сезон 2020-2021 г.!
  • 2 Човек

    0 0 Отговор
    с достойнство