Last news in Fakti

19 Март, 2021 11:51 1 205 0

Солскяер: Пол Погба ни липсваше страшно много

  • оле гунар солскяер-
  • манчестър юнайтед-
  • пол погба

Французинът, който пропусна последните 10 мача на Юнайтед заради травма в бедрото, се нуждаеше само от три минути, за да реши реванша с Милан в Лига Европа

Солскяер: Пол Погба ни липсваше страшно много - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна, че халфът Пол Погба е липсвал много на отбора през последните близо два месеца, в които не игра заради контузия. Французинът, който пропусна последните 10 мача на Юнайтед заради травма в бедрото, се нуждаеше само от три минути, за да реши реванша с Милан в Лига Европа. Погба замени на почивката Маркъс Рашфорд и в началото на второто полувреме реализира единствения гол, с който английският тим елиминира Милан и се класира за четвъртфиналите в турнира.

"Пол ни липсваше страшно много. Точно беше влязъл в топформа, когато се контузи. Неговото завръщане ще даде импулс в отбора за оставащите мачове до края на сезона", коментира Солскяер.

Мениджърът добави, че Рашфорд е получил лека контузия и затова го е заменил на почивката. Солскяер се надява, че нападателят ще бъде готов за мача срещу Лестър за ФА Къп в неделя.

"Маркъс усети болка и не исках да рискувам. Надявам се, че ще бъде на линия за неделя", каза Солскяер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА