Last news in Fakti

23 Март, 2021 15:16 1 691 2

Левски ще разкрие сумата за Робърта при едно условие

  • найджъл робърта-
  • левски-
  • ди си юнайтед

От "Герена" все пак разкриха, че Левски запазва процент от бъдещ трансфер на футболиста

Левски ще разкрие сумата за Робърта при едно условие - 1
Снимка: БГНЕС

Левски официално продаде голямата си звезда Найджъл Робърта. От "синия" клуб обявиха, че са подписали предварителен договор за продажба на нападателя в американския Ди Си Юнайтед.

От изявлението стана ясно, че клубът ще разкрие сумата по сделката само ако американците са съгласни с това. От "Герена" все пак разкриха, че Левски запазва процент от бъдещ трансфер на футболиста.

За нападателя предстоят издаване на работна виза и преминаване на медицински тестове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сийка

    4 2 Отговор
    Ясно. Известна част от трансферната сума ще бъде отклонена в едни други сметки, щото........
  • 2 Мимч

    4 1 Отговор
    Ами смятат,че сме се спасили от изпадане и бързат да вземат някой лев,сакън да не ги изпревари някой,но спасението все още не е сигурно,щото до края може и точка да не вземат.Явно не се мисли за бъдеще и за успехи,а само за лапане на пара.. Това дразни...