Last news in Fakti

23 Март, 2021 18:35 1 633 5

Петър Александров: Искам България да победи, но всичко е на страната на Швейцария

  • българия-
  • швейцария-
  • футбол-
  • петър александров

Имат класни футболисти, по-опитни са - ще играят на европейското първенство

Петър Александров: Искам България да победи, но всичко е на страната на Швейцария - 1
Снимка: sporta.bg

Победа за Швейцария предвиди бившият български национал Петър Александров. 58-годишният нападател от над 30 години работи и живее в Швейцария. Както е известно, националите ни стартират тази седмица световните футболни квалификации.

В четвъртък и в неделя мъжкият ни национален отбор приема съответно съставите на Швейцария и Италия.

"Швейцария е фаворит, но всичко може да се случи. Всичко е на страната на Швейцария. Имат класни футболисти, по-опитни са. Ще играят на европейското първенство. Селекционерът Ясен Петров е много амбициозен и иска да успее. Пожелавам на всички от сърце най-добро, но имаме за противници Швейцария и Италия и ще ни е много трудно. Може би за нас ще е правилно да търсим обиграване с по-млади играчи за бъдещи квалификации. Селекционерът на Швейцария Владимир Петкович обяви, че ще подходят много сериозно и ще иска за спечелят всеки мач. За него тази група е много трудна и ще иска от тима на Швейцария да побеждава всеки мач.

Сигурен съм, че Ясен Петров е разузнал Швейцария. И те имат слаби страни, но за да се възползваш от тях, то ти трябва да имаш силни страни, за да можеш да разчиташ на краен успех. Няколко пъти разговарях с Ясен Петров. Той познава повечето играчи на Швейцария. Сигурен съм, че той ще е много подготвен за този мач. Дано и футболистите, на които гласува доверие, да бъдат подготвени. Прогнозата ми? Очаквам Швейцария да победи. Просто такива са реалностите в момента. Иска ми се България да ме изненада, но Швейцария разполага с отличен отбор в момента", заяви в интервю за БНР Петър Александров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гунди

    8 1 Отговор
    Дааа! Нашите ще бият три пъти -център.
  • 2 Реалист

    1 0 Отговор
    От една страна необуздан богатство от другата страна отчайва бедност
  • 3 Бфс

    6 4 Отговор
    Проекта Разград разби футбола

    Коментиран от #4, #5

  • 4 boy.de

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "Бфс":

    А за вашата некадърност кой е виновен?
  • 5 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Бфс":

    На калпавия у.....и вълната му пречи