24 Март, 2021 08:02 6 409 4

Ето коя е трансферната цел на Реал Мадрид, не е нито Мбапе, нито Холанд!

  • хари кейн-
  • реал мадрид-
  • футбол-
  • тотнъм-
  • килиан мбапе-
  • ерлинг холанд

Информациите за евентуално завръщане на Кристиано Роналдо на "Сантиаго Бернабеу" не отговарят на истината и ръководството на испанския гранд има съвсем различни идеи за селекцията

Ето коя е трансферната цел на Реал Мадрид, не е нито Мбапе, нито Холанд! - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид със сигурност ще бъде активен на летния трансферен пазар и ще купи поне една звезда. От доста време се говори, че кралският клуб иска да привлече Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд, но друг футболист е приоритет в плановете на Флорентино Перес. Според Cadena Ser Реал ще насочи усилията си към Хари Кейн. Голмайсторът на Тотнъм трябва да е новият лидер на атаката на "белите".

Информациите за евентуално завръщане на Кристиано Роналдо на "Сантиаго Бернабеу" не отговарят на истината и ръководството на испанския гранд има съвсем различни идеи за селекцията. Интересът към Холанд и Мбапе остава, но Перес смята, че на този етап сделка за който и да е от двамата би струвала твърде много пари, особено в условията на пандемия. Босът на Реал е на мнение, че Кейн би могъл да пристигне за по-приемлива сума.

27-годишният нападател вероятно ще иска да направи следващата стъпка в кариерата си след края на сезона. Непостоянството на Тотнъм и липсата на трофеи са основната причина Кейн да търси ново предизвикателство. В Англия се твърди, че той ще подаде молба за трансфер, а брат му Чарли, който е и негов агент, вече проучва различните възможности.

Хари Кейн винаги е показвал лоялност към Тотнъм и си е заслужил правото да реши сам дали да си тръгне. За осем сезона с екипа на "шпорите" той има над 200 гола, а ако бъде продаден, клубът ще може да реинвестира получената сума в привличането на двама или трима футболисти от световна класа. Президентът Даниел Леви е в отлични отношения с Флорентино Перес покрай сделките за Гарет Бейл и Серхио Регилон миналото лято и това също може да изиграе роля за осъществяването на трансфера.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глоги

    4 1 Отговор
    Хари Кейн винаги е показвал поялност към Тотнъм. ЛОЯЛНОСТ,А НЕ ПОЯЛНОСТ. ХАРИ НЕ Е ПОЯЛНИК.

    Коментиран от #2

  • 2 Help Credisimmo

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "глоги":

    Глоги, неграмотност се нарича.Тука е така,роднини са назначените драскачи.Роднина-милиционер...
  • 3 Петела

    2 0 Отговор
    Сметки без кръчмар. Доколкото си спомням други публикации казваха,че собственика на Тотнъм е много труден при трансферните преговори.Толкова е крив,че другата страна е почти готова да се откаже. Освен това след гостуванията на Тотнъм в България, не съм толкова убеден в качествата на Кейн. За мен Юначе освенч че по- работлив е и по-бърз и по-техничен. Мое мнение!
  • 4 ...

    1 0 Отговор
    Не разбраха,че от ВЛ в ЛаЛига не виреят.Прясно им е още от предишния лидер точно на Тотнъм.Добре,че Бекъм продаваше фланелки-и той нищо не помогна.На бързо се сещам за големите очаквания от Оуен,макманамън...