Last news in Fakti

24 Март, 2021 10:40 2 500 4

Касано: Роналдо е провал, мисли само за себе си и рекордите си

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • ювентус-
  • антонио касано-
  • андреа пирло

Ако продадете Роналдо, то това са поне 100 млн. евро, с които може да купите няколко топ играчи

Касано: Роналдо е провал, мисли само за себе си и рекордите си - 1
Снимка: БГНЕС

След отпадането на Ювентус от Шампионската лига нещата в торинския гранд определено не са висота. Доказателство за това е и изненадващата загуба в Серия А от Беневенто.

Поражението даде повод на местните медии и специалисти да критикуват открито скъпоплатените звезди на „старата госпожа” и най-вече голмайстора на тима Кристиано Роналдо.

Според бившия италиански национал Антонио Касано, Ювентус трябва да продаде португалската си перла час по-скоро.

„Ако продадете Роналдо, то това са поне 100 млн. евро, с които може да купите няколко топ играчи. Кристиано Роналдо е спирачка за Андреа Пирло. Той мисли само и единствено за своите голове и рекорди. Ако сте президент на клуб и искате да започнете нов цикъл, не може да възложите на треньор новобранец, отговорността да тренира Кристиано Роналдо. Ювентус го привлече, за да спечели Шампионската лига, но всъщност те се справят по-зле с него, отколкото без него. Ювентус щеше да спечели Серия А и без Роналдо. Мисля, че той е провал”, коментира Антонио Касано.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BigBulgarianBoss

    18 3 Отговор
    Егоист, самохвалко,
  • 2 Реалист

    18 4 Отговор
    Типичен Камбуров. Където и да играе всички играят за него да мине рекорда на Жеков
  • 3 А е, Антонио,

    7 0 Отговор
    Ти да не би да мислеше за отбора?!? Затова ли те изгониха и от Реал Мадрид и от Милан...? Истината е, че ти си талантлив и мързелив, затова не остави история. Роналдо е талантлив и работлив, затова пише историята и е във вечнатаTop 5 на футбола.
  • 4 Зизу

    5 1 Отговор
    А тоя кой беше ,че не помна ? И най лошата година на Крис е по добра от най добрата на тоя смешник