Last news in Fakti

24 Март, 2021 10:05 1 279 1

Ясен Петров пуска Димитър Илиев и Гълъбинов срещу Швейцария

  • ясен петров-
  • андрей гълъбинов-
  • димитър илиев-
  • пламен илиев

Ясен Петров възнамерява да прави доста ротации, за да може тимът да е свеж в предстоящия спринт в квалификациите

Ясен Петров пуска Димитър Илиев и Гълъбинов срещу Швейцария - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на България - Ясен Петров, възнамерява да заложи на двама нападатели в дебюта си. Той е утре от 19:00 часа на "Васил Левски" в световната квалификация срещу Швейцария. Петров смята да пусне в нападение капитана на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев и тарана на италианския Специя Андрей Гълъбинов.

Последният е напълно възстановен от контузия и в последните дни тренира на пълни обороти със съотборниците си.

Ясен Петров възнамерява да прави доста ротации, за да може тимът да е свеж в предстоящия спринт в квалификациите. Със сигурност титуляр под рамката ще бъде Пламен Илиев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СВЕЖО

    0 1 Отговор
    Начало с 0-3 и само загуби в групата за трупата на Ясен! Този не трябва да бъде пускан да обучава школници, а професионален футбол не му е ясен на Ясен. 0 титли, 0 купи, 0 постижения, пълна 0 изобщо!