Last news in Fakti

24 Март, 2021 14:02 1 181 0

Бекъм засипа с похвали Солскяер: Върши страхотна работа в Юнайтед

  • дейвид бекъм-
  • оле гунар солскяер-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол

Виждам доста критики, но предполагам, че когато си мениджър на Манчестър Юнайтед винаги ще се стигне до момент, в който хората ще критикуват отбора, собствениците, самият теб

Бекъм засипа с похвали Солскяер: Върши страхотна работа в Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Манчестър Юнайтед Дейвид Бекъм засипа с похвали мениджъра на "червените дяволи" и негов бивш съотборник Оле Гунар Солскяер. Според Бекъм норвежецът върши страхотна работа, като това вече започва да си проличава благодарение на резултатите, които постига Юнайтед.

"Виждам доста критики, но предполагам, че когато си мениджър на Манчестър Юнайтед винаги ще се стигне до момент, в който хората ще критикуват отбора, собствениците, самият теб. Оле е в играта от достатъчно дълго време, за да може да понесе тези критики. Той е много спокоен и тих човек. Мисля, че Солскяер върши страхотна работа в Юнайтед. Резултатите започват да показват това. Надявам се доброто представяне на тима да продължи, тъй като феновете обичат Оле и искат дой да се справи по най-добрия начин", каза Бекъм пред ESPN.

През този сезон Манчестър Юнайтед се представя много добре, като се намира на второ място във Висшата лига с 57 точки - на 14 зад Манчестър Сити. "Червените дяволи" обаче са с мач по-малко. Трети е тимът на Лестър с 56.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА