24 Март, 2021 15:58 2 119 0

В Гърция: Везенков е попадението на сезона за Олимпиакос

  • везенков-
  • олимпиакос-
  • анализ-
  • талант-
  • попадение-
  • баскетбол-
  • хвалба

"Българският баскетболист изглежда като прероден този сезон", пишат медиите в южната ни съседка

В Гърция: Везенков е попадението на сезона за Олимпиакос - 1
Снимка: БГНЕС

Българският национал Александър Везенков прави изключително силен сезон с екипа на гръцкия гранд Олимпиакос и приковава вниманието както на феновете на баскетбола, така и на медиите в южната ни съседка. Анализаторите не спират да хвалят баскетболната ни звезда, като отново намесиха името на 206-сантиметровото крило в поредния си коментар. В материал за развитието на сезона за Олимпиакос на сайта gazzetta.gr се коментира и присъствието на Везенков в състава, както и колко важен е той за отбора на Йоргос Барцокас.

"Олимпиакос не постигна целите си тази година, но със сигурност от заключенията могат да се извадят и позитиви. Негативната серия на гръцкия отбор го отдалечи от плейофите в Евролигата, но имаше и добри моменти от няколко играчи, които показаха, че могат да станат тези, от които се нуждае техният треньор, за новия сезон.

Разбира се, Костас Слукас беше най-добрият играч на отбора. Именно за това той се завърна в Гърция и Олимпиакос, за да поеме тази роля.

Веднага след него се нарежда Шакил МакКисик, който доказа, че е важен за „червено-белите“. Американецът поднови договора си, отборът вярва в него и той е готов да поеме ролята си. Той показва страст, има воля, гори в баскетбола.

Хасан Мартин е друга ключова фигура в състава на Йоргос Барцокас. Американецът се контузи и нямаше късмет да довърши сезона, след като се подложи на операция, но той показа, че може да помогне много на отбора си. В по-голямата си част тази година той показа много добра игра и се бореше с цялото си сърце.

Този квартет очевидно се затваря със Саша Везенков. Попадението на сезона за Олимпиакос. Баскетболистът изглежда като прероден този сезон. Той е невероятен, прави невероятни неща от двете страни на игрището и заслужава цялото признание, което получава. Везенков е променил психологията си, сега е необходим на отбора си.“, анализират гръцките медии.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА