25 Март, 2021 17:13 1 498 1

COVID-19 отново застана на пътя на Славиша Стоянович

  • славиша стоянович-
  • левски-
  • футбол-
  • лагер

На този етап е възможен кратък лагер, ако се стигне до отваряне след 31 март

COVID-19 отново застана на пътя на Славиша Стоянович - 1
Снимка: БГНЕС

COVID-19 отново застана на пътя на Славиша Стоянович, а за капак отново ще обърка сметките му. Както е известно, той завари група от 7 души при завръщането си на „Герена“, след като вълна от пандемията отнесе останалите. Сега болестта, която отне хиляди животи, ще промени намеренията му за лагер, който да се проведе в паузата заради националните отбори.

Треньорът настоявал за такъв, за да може футболистите да бъдат по-съсредоточени в работата си. На този етап обаче „сините“ ще тренират на „Герена“. Причината за това са мерките, които бяха въведени и в хотелите. Стоянович няма право да ползва конферентните зали за разбори, а освен това играчите ще трябва да се хранят в стаите си, което не е препоръчително за сплотяването на колектива, пише „Мач Телеграф“.

Така на този етап е възможен кратък лагер, ако се стигне до отваряне след 31 март. Той ще се проведе в Правец.

Иначе вече на „Герена“ анонсираха, че ще имат контроли с Локомотив София в неделя и след това със Сливнишки герой на 3 април. Възможно е тази среща да се играе извън София, ако все пак плановете на Стоянович се осъществят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лепа брена

    2 0 Отговор
    Ми то ако не е КОВИД да застане срещу нас то ще застане защитата на другия отбор. Се някой пречи на фудболните ни мечти.