Last news in Fakti

25 Март, 2021 18:20 2 379 2

От Реал Мадрид са категорични: Не искат Гарет Бейл

  • гарет бей-
  • футбол-
  • реал мадрид

В момента Бейл е с националния тим на „драконите“ заради Световните квалификации за Катар 2022

От Реал Мадрид са категорични: Не искат Гарет Бейл - 1
Снимка: БГНЕС

Испанският шампион Реал Мадрид е категоричен, че не иска Гарет Бейл да се връща в клуба. В момента националът на Уелс играе под наем в Тотнъм. Той обаче коментира бъдещето си, като призна, че би искал да се завърне в испанската столица.

В момента Бейл е с националния тим на „драконите“ заради Световните квалификации за Катар 2022. Той обаче заяви във вторник, че иска да се върне в Реал Мадрид, настоявайки, че е бил в Тотнъм, за да подобри физическата си форма преди Европейското първенство.

„OkDiario“ пък твърди, че „лос бланкос“ изобщо не искат и да чуят за негово завръщане на „Сантиаго Бернабеу“. От клуба са решени да се разделят с него, най-вече от финансова гледна точка заради високата му заплата от близо 600 000 британски лири на седмица.

В отбора на Тотнъм пък са решили да не привличат за постоянно Бейл, което означава, че уелсецът може да се наложи да си търси нов клуб, допълва изданието. В Реал се надяват, че той може да блесне преди края на сезона и по време на Европейското, за да може да му се намери купувач.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мюмюн

    1 0 Отговор
    Нищо, ша го взимаме тука при нас ва-дружба ветрино. Кеф му време да играе на терена, кеф му компаниа да му праат селските магарета, дето пасат по игрището и четри ялови кози. Ша му плащаме с ракиа и 50 лева на седмица, и ша го настанил у къщята на вдовичката Гинка тръбата. Що тръба ли....сещайте се.
  • 2 Келешин

    2 1 Отговор
    Искат или не ревалите ще трябва са си го приберат.Бейл ще ги смуче до края на договора си.И с Азар ще е така.