Last news in Fakti

26 Март, 2021 13:11 1 682 2

Меси ще подпише нов договор с Барселона, убеден е Ривалдо

  • ривалдо-
  • лионел меси-
  • футбол-
  • барселона

Според него аржентинецът изглежда много по-щастлив, след като Жоан Лапорта спечели президентските избори, и това е сигурен знак, че Ла Пулга ще остане на "Камп Ноу"

Меси ще подпише нов договор с Барселона, убеден е Ривалдо - 1

Лионел Меси ще подпише нов договор с Барселона и ще остане в клуба още няколко години. В това е убеден легендарният бивш играч на каталунците Ривалдо. Според него аржентинецът изглежда много по-щастлив, след като Жоан Лапорта спечели президентските избори, и това е сигурен знак, че Ла Пулга ще остане на "Камп Ноу".

"Барселона подобри значително играта си в последните седмици, възползвайки се от превъзходната форма на Меси и изборa на нов президент. Меси изглежда много по-щастлив и свързан с клуба след пристигането на Лапорта - президент, когото той познава много добре. Поради тази причина започвам да вярвам все повече, че Меси може да се споразумее с новия борд и да подпише нов контракт, с който да остане за още няколко години", заяви Ривалдо пред Betfair.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Разбира се.че ще подпише

    0 1 Отговор
    Будала ли е да отиде в каквото при страните да го мачкат! А и самият той няма вяра в себе си че ще успее в друг отбор!
  • 2 ристю

    0 1 Отговор
    Явно е,че ще пада още много месене в Барсата. Разни порти,бълхи и т.н.