26 Март, 2021 18:45 1 604 0

Ибрахимович: Почувствах пеперуди в стомаха

  • ибрахимович-
  • завръщане-
  • национален отбор-
  • световно първенство-
  • квалификация-
  • грузия-
  • чувство

"Обещах на треньора да пея по време на химна, трябваше да науча текста", призна шведът

Ибрахимович: Почувствах пеперуди в стомаха - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят Златан Ибрахимович изрази вълнението си от своето завръщане в националния тим на Швеция, което той ознаменува с асистенция при победата с 1:0 над Грузия.

“Почувствах пеперуди в стомаха ми. Не изпитвах напрежение, но бях развълнуван. Това беше приятно и чудесно усещане. Борехме се до последно и бяхме обединени, но просто нещо ни липсваше. Може би подходихме с прекалено голямо уважение към Грузия. Мачът не беше лесен, но си тръгнахме с трите точки. Как стана голът? Виктор Клаесон беше близо до мен. Тъкмо ми беше казал: “Зад теб съм, Златан”. Знаех къде е, така че овладях топката и я подадох.

Беше вълнуващо да се завърна, но сега трябва да продължим напред. Можем само да се подобрим, като останем заедно и като се опознаем по-добре. Липсват ни феновете. Мога да се справя, свикнал съм да играя и без тях, но ми липсват и не усещам адреналин. Искаме шведския народ на наша страна. Хората ни помагат толкова много. Обещах на треньора да пея по време на химна, трябваше да науча текста. Публикацията ми в социалните мрежи? Има стар крал, както и нов такъв”, коментира Ибрахимович след мача, цитиран от “Гадзета дело спорт”.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА