27 Март, 2021 09:38 2 699 2

Неприятна вест за феновете на ЦСКА

  • цска-
  • тиаго родригес-
  • трансфер

"Армейците" са готови да се разделят с още един свой основен футболист

Неприятна вест за феновете на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА почти сигурно ще продаде португалския халф Тиаго Родригрес през лятото, пише в-к "Тема спорт". Полузащитникът, който е бивш футболист на Насионал, Витория Гимараеш, Порто и Маритимо, подписа с "червените" през месец юни 2017, а през 2019 поднови контракта си до лятото на 2022. За този период той се превърна в един от най-важните играчи на "армейците", като записа 144 мача, в които отбеляза общо 32 гола.

Тиаго бе с основна заслуга за класирането на тима в груповата фаза на Лига Европа, след като реализира два гола във вратата на Базел при победата на ЦСКА с 3:1 в Швейцария. Има на сметката си и два гола в един мач във Вечното дерби - при 2:2 през есента на 2017 година.

Португалецът, който няколко срещи носеше капитанската лента, е споделил, че макар и щастлив на "Българска армия", усеща, че вече има нужда от промяна. Към 29-годишния футболист има интерес от клубове от Саудитска Арабия и Катар. Той е получил уверение, че след края на шампионата няма да му бъдат правени спънки и клубът е склонен да се раздели с него срещу определена трансферна сума.

В същото време червените вече търсят спешно заместник на Тиаго, като са се спрели на три опции за позицията зад нападателя. Става въпрос за двама футболисти от чужбина и един българин.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо Канибала

    5 0 Отговор
    Все тая.
  • 2 Котков

    0 0 Отговор
    Споко, тия нямат фенове.