Last news in Fakti

27 Март, 2021 19:54 1 992 10

Роберто Манчини е притеснен преди мача с България

  • роберто манчини-
  • италия-
  • българия-
  • световна квалификация-
  • мондиал 2022

"Италия никога не е побеждавала в България, това ме притеснява", заяви Манчини на пресконференцията преди мача в София

Роберто Манчини е притеснен преди мача с България - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Селекционерът на Италия - Роберто Манчини, говори на официална пресконференция преди утрешния двубой с България. "Трикольорите" посрещат италианците в 21:45 часа на Националния стадион "Васил Левски".

"Със сигурност ще направя смени в състава, утре ще преценя как се чувстват футболистите. Със сигурност ще има поне 3-4, но ще ги избера утре", заяви Манчини.

"България винаги е имала силни футболисти, най-вероятно има и сега. В момента не преживява най-добрия си момент, има смяна на генерациите. Но нашата цел е да победим. Два пъти съм идвал да играя тук. Спомените са ми страхотни и се надявам утре вечер да бъде същото."

"Мисля, че Белоти би дал свежест, но все още не съм избрал съставът. Италия никога не е побеждавала в България, това ме притеснява. Това показва, че мачовете винаги трябва да се играят при максимална концентрация. Истината е, че трябва да се вкарват голове. Отборът ни винаги е играл атакуващо, това не бе точно така в миналата среща, но аз разговарях с футболистите, обясних им ситуацията и мисля, че разбраха", допълни специалистът.

"Критиките към нас са пресилени. През първата част играхме страхотно и можехме да вкараме много повече. Второто допуснахме грешки, но ми се струват твърде сериозни тези критики за един нормален мач. Нашият отбор продължава да се развива", завърши Манчини.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 0-3 0-3

    6 0 Отговор
    0-3 0-3 0-3
  • 2 Хан Сол

    3 0 Отговор
    1-4 1-4 1-4
  • 3 Ади сега ?!

    10 0 Отговор
    Шаш и паника ?! Роберто Манчини е притеснен преди мача с България. Ха, ха ! "България винаги е имала силни футболисти, най-вероятно има и сега. '' Най-вероятно :-)
  • 4 резил

    4 0 Отговор
    1:6 с 3 дузпи
  • 5 Мим33

    6 0 Отговор
    Той изобщо не е притеснен,а ни прави вятър,който лесно ще ни отвее.С тази стара защита,дето я измисли Ясенчо,а уж ще налага нови и тем подобни ,сме за скраб....
  • 6 Нормална куртоазия

    6 0 Отговор
    А какво да каже? Ще отидем и ще ги смкаме? Нали трябва да предпази и своите от подценяване! Нека си кажем горчивата истина - "златното поколение" от далечната 94 година унищожи бг футбола! Сега сме за смях в света! Скоро няма да има светлина в тунела, за съжаление. Докато сливенския патладжан, великия всезнайко и "даващ" чужди пари Венци и Домусчиев са там, нищо добро не ни очаква. Нашите младежи са пренебрегнати заради неизвестни никому плажни "футболисти" от цял свят.
  • 7 Съветник

    7 0 Отговор
    А,ааа хич да не се притеснява-беше то едно време.То и от олимпиади се завръщаха нашите с половин чувал с медали ама то едно време ей тогава когато беше много лошо у нас.Сега сме о,к!
  • 8 Дидо

    3 0 Отговор
    Вижте сега , тя математиката говори няма какво да се чудим и да си правим илюзии!!! Обия ден попаднах на една статия че нашия целият отбор струвал 19млн евро а на италиянците е 976млн евро то чудеса от храброст да чакаме няма смисъл..... те Косово ни напълни кошницата насред София ....!
  • 9 Герак Митко

    4 0 Отговор
    Малеее, тоя Манчини ще вземе да получи някой херпес от притеснение.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.