30 Март, 2021 09:57 1 593 0

Григор Димитров ще играе на двойки в Монте Карло

  • димитров-
  • монте карло-
  • двойки-
  • тенис-
  • турнир-
  • гофен

Българският тенисист ще сформира тандем с Давид Гофен

Григор Димитров ще играе на двойки в Монте Карло - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров ще се включи в двойковия турнир в Монте Карло. Нашето момче ще участва в надпреварата заедно с неговия добър приятел и съперник Давид Гофен, като двамата са последни в списъка на участниците.

Не е прецедент първата ракета на страната ни да играе при каретата в момента от сезона, когато се сменят настилките. Двамата са играли общо 10 пъти помежду си на сингъл, a от една и съща страна на мрежата са били 3 пъти. На Лейвър Къп 2018 година е последното участие на отбора заедно, където те инкасират загуба от Ник Кирьос и Джон Иснър.

Преди това в Канада на Мастърс турнира в Торонто двамата успяват да запишат успех над Лука Пуй и Жереми Шарди, преди във втори кръг да отпаднат от Оливър Марах и Мате Павич. Дебюът на двойката пък е няколко месеца по-рано отново в Монте Карло, когато през април 2018, те успяват да запишат две победи, но отново допускат поражение от Павич и Марах.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА