31 Март, 2021 16:57 1 353 1

Милан подписа договор с BMW

  • милан-
  • bmw-
  • договор-
  • футбол-
  • спонсор

Двете световни марки се обединяват, за да проектират заедно бъдещето в името на иновациите, устойчивостта и стила, с акцент върху новите поколения“, написаха от италианския клуб

Милан подписа договор с BMW - 1
Снимка: БГНЕС

Милан обяви многогодишно партньорство с германския автомобилен гигант BMW.

“Искрено се радваме да тръгнем заедно на това пътешествие“, заяви президентът на „росонерите“ Паоло Скарони.

„Милан и BMW са щастливи да обявят ново многогодишно партньорство, с което италианският клон на германския производител на премиум автомобили ще се превърне в новия автомобилен партньор и официален партньор на „росонерите“. Двете световни марки се обединяват, за да проектират заедно бъдещето в името на иновациите, устойчивостта и стила, с акцент върху новите поколения“, написаха от италианския клуб.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НОВО ПЕТ

    1 0 Отговор
    КАПИТАЛИЗЪМ....В ДЕЙСТВИЕ