Last news in Fakti

1 Април, 2021 11:50 1 745 0

Куриоз: Треньорът на Испания закъсня за мача с Косово заради инцидент - заседнал в асансьора за близо час

  • луис енрике-
  • испания-
  • инцидент-
  • световни квалификации-
  • косово

"Имахме план Б и хора от екипа ми щяха да водят мача", каза Луис Енрике

Куриоз: Треньорът на Испания закъсня за мача с Косово заради инцидент - заседнал в асансьора за близо час - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на Испания Луис Енрике е бил напът да пропусне победата с 3:1 над Косово снощи заради неприятен инцидент, призна самият той на пресконференцията след мача. Треньорът и двама от помощниците му заседнали в асансьор в хотела на отбора, където останали близо час преди да бъдат извадени. Това бе и причината тримата да се появят на стадиона минути след началото на двубоя.

„Имахме план Б и хора от екипа ми щяха да водят мача. Не мисля, че щеше да има голяма разлика, дори и да не бях присъствал“, коментира Енрике на пресконференцията след сблъсъка.

Повечето от въпросите съм него след мача бяха защо Серхио Рамос влезе в самия край за няколко минути. Капитанът записа 45 минути срещу Гърция и бе на пейката срещу Грузия.

„Аз решавам кой да играе, така че това бе треньорско решение. В крайна сметка доскоро бе контузен, така че прецених, че е по-добре други да играят. Неговото поведение обаче е за пример и той е лидер, дори когато не е на терена“, обясни Енрике.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА