Last news in Fakti

2 Април, 2021 17:46 1 554 0

Илиан Илиев: Респект към Левски, но искаме да ги бием

  • илиев-
  • левски-
  • очаквания-
  • респект-
  • уважение-
  • черно море

"Знаем какъв Левски да очакваме в предстоящия мач", заяви наставникът на Черно море

Илиан Илиев: Респект към Левски, но искаме да ги бием - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви, че тимът му изпитва сериозен респект и уважение към Левски, но въпреки това "моряците" ще излязат за победа в предстоящия мач между двата тима. Специалистът бе категоричен, че има случаи, в които само фланелката води грандовете към успеха. Мачът между Черно море и Левски е на 11 април от 19:45 часа на стадион "Тича" във Варна.

Илиан Илиев коментира и контролата с Локомотив Горна Оряховица, която неговият тим спечели с 2:0.

"Не е добре да има 3 седмица пауза. Трудно е да искаме от играчите мотивация в контролите, каквато показват в официалните мачове. Затова и не се получи това, което исхакме - да има темпо, ритъм на игра. Другата седмица ще гледаме да вдигнем интензитета".

"Три седмици не са малко, но ние сме длъжни да сме готови за следващите мачове. За 12 дни трябва да изиграем 4 срещи. Хубавото е, че някои от контузените футболисти се завърнаха. Това, което не ми хареса в контролата е темпото".

"Знаем какъв Левски да очакваме в предстоящия мач. Когато играеш с водещите отбори, с грандовете, понякога и само фланелката ги води. Респект, уважение към Левски, но естествено ние искаме да победим в мача. Ще е трудно. Касми пак почувства болки и затова решихме да го запазим".

"Хубаво е, че Илиан Илиев - младши дебютира за националния отбор. Това е важно за него и за клуба. Трябва да работи много, за да продължи да върви нагоре. Младите трябва да разберат, че без работа не става. Във всеки един мач трябва да надграждаш", каза Илиев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА