Last news in Fakti

3 Април, 2021 15:42 2 710 0

Пепе: Никой не е успял да стори това, което той направи - Кристиано е най-великият!

  • пепе-
  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • поругалия-
  • порто-
  • реал мадрид

Настоящият играч на Порто смята, че хората не познават добре същността на Роналдо

Пепе: Никой не е успял да стори това, което той направи - Кристиано е най-великият! - 1

Бившият съотборник на Кристиано Роналдо в Реал Мадрид - Пепе, счита своя сънародник за най-великият в историята на футбола. “Никой не е успял да стори това, което той направи - заяви защитникът пред TNT Sports. - Крис стана шампион в Англия, в Испания и в Италия, а с националния отбор спечели Евро 2016.”

Настоящият играч на Порто смята, че хората не познават добре същността на Роналдо. “Мнозина го критикуват, без да знаят що за човек е той. Кристиано е отговорен и в същото време състрадателен. Докато бяхме в Реал, Икер Касийяс ми разби главата неволно. Тогава Роналдо дойде при мен в болницата, за да види как съм”, добави вече 38-годишният Пепе.

Наскоро обаче опитният защитник спечели директния спор с Роналдо, след като Порто изхвърли Ювентус от Шампионската лига. “Драконите” бяха спечелили първата среща с 2:1, а на реванша загубиха с 2:3, но се класираха заради повече голове на чужд терен.

“На двубоя в Торино пак бях ударен в главата и трябваше да напусна терена за кратко. Крис се доближи до мен и каза, че това е много опасно нещо, но пък добави, че иска да се завърна в игра, защото държал да спечели, когато аз съм на терена. “ОК - отговорих му аз - ти спечели този мач, но аз ще продължа напред в турнира”.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА