3 Април, 2021 14:17 4 486 1

23-годишна блондинка реди трансфера на Агуеро

  • серхио агуеро-
  • футбол-
  • софия калцети-
  • манчестър сити-
  • барселона

Към аржентинеца има интерес от Манчестър Юнайтед, Челси, Интер (Милано) и Барселона

23-годишна блондинка реди трансфера на Агуеро  - 1
Снимка: Instagram

Напускащият Манчестър Сити със свободен трансфер Серхио Агуеро определено ще е сред най-апетитните предложения на трансферния пазар това лято.

Към аржентинеца има интерес от Манчестър Юнайтед, Челси, Интер (Милано) и Барселона, но медиите в Италия твърдят, че именно местният гранд е фаворит за подписа му.

Основният коз на тима е 23-годишната приятелка на Агуеро - София Калцети, която иска да се завърне с него в родината си.

Приемлив вариант би бил и трансфер в слънчева Испания и местния гранд Барселона, но блондинката категорично заявила, че повече не иска да живее в дъждовна Англия.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ле ле

    1 0 Отговор
    тази снимка направена в махалата..вижте булката, как само гледа презрително горкото свинче,не че агуера по симпатичен..лика - прилика