4 Април, 2021 10:51 3 168 1

Определиха цена на Хари Кейн, непосилна за Барселона и Реал Мадрид

  • хари кейн-
  • тотнъм-
  • реал мадрид-
  • барселона-
  • футбол

До края на договора на Кейн с Тотнъм остават още три години

Определиха цена на Хари Кейн, непосилна за Барселона и Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Тотнъм - Хари Кейн, почти сигурно ще остане при "шпорите" и през следващия сезон, тъй като ръководството на клуба е взело решение да не го продава на друг отбор от Висшата лига.

Единствената възможност да се стигне до негов трансфер е някой измежду испанските грандове Барселона и Реал Мадрид да извадят 175 милиона паунда, за да си осигурят подписа на 27-годишния нападател.

Според медиите на Острова Кейн е приел решението на шефовете на Тотнъм и ще остане част от отбора, дори ако не се класира в зона Шампионска лига. До края на договора на Кейн с Тотнъм остават още три години.

Президентът на „шпорите“ - Даниел Леви, не иска да дава звездата си на друг клуб от Висшата лига, но пък сумата от 175 милиона паунда изглежда непосилна за испанските грандове.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й‼

    5 0 Отговор
    СПОРТ, БИЗНЕС, търговия с роби 🤔🤔🤔🤔