Last news in Fakti

4 Април, 2021 14:06 1 361 0

Бъдещето на Мбапе оставка загадка!

  • килиан мбапе-
  • псж-
  • футбол-
  • маурисио почетино

Старши треньорът Маурисио Почетино не потвърди дали Мбапе ще остане в отбора и през следващия сезон, уверявайки, че това е въпрос, на който футболистът трябва да отговори

Бъдещето на Мбапе оставка загадка! - 1
Снимка: БГНЕС

Изявлението, което Килиан Мбапе направи преди няколко дни, в което той обяви, че е уморен от критиките по негов адрес, предизвика вълна от слухове относно неговото бъдеще в Пари Сен Жермен.

Старши треньорът Маурисио Почетино не потвърди дали Мбапе ще остане в отбора и през следващия сезон, уверявайки, че това е въпрос, на който футболистът трябва да отговори.

„Бъдещето на Мбапе? Не знам, това е въпрос, който трябва да зададете на него. Дали мога да повлияя по някакъв начин на неговото решение? Това отново е въпрос към обкръжението му. Имам страхотни отношения с играча, както и с Неймар. Опитвам се да говоря на френски, но Мбапе ми говори на английски или испански. Имам чувство на привързаност към него. Това, което го откроява най-много, е неговият характер. Надявам се да остане тук още много години напред. И не го казвам егоистично, а за доброто на клуба и на Париж. Той може да помогне на отбора да постигне големи неща“, подчерта Почетино.

По отношение на натиска, на който Мбапе е подложен, Почетино се пошегува: „Струва ми се, че е много зряло момче, много щастливо. Надявам се, че решението му в края на сезона ще бъде да остане при нас.“

Несъмнено бъдещето на Мбапе оставка загадка.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА