Last news in Fakti

5 Април, 2021 10:40 3 789 2

Големи скандали разтресоха Челси, Тухел изгони играч

  • челси-
  • висша лига-
  • футбол-
  • скандали-
  • уест бромич

Първо е имало разправия между капитана Сесар Аспиликуета и младия защитник Рийс Джеймс

Големи скандали разтресоха Челси, Тухел изгони играч - 1
Снимка: БГНЕС

Големи скандали разтресоха Челси след шокиращата домакинска загуба от Уест Бромич с 2:5 в мач от Висшата лига. Поражението е първо за „сините“ от 19 януари и първо при новия мениджър Томас Тухел.

Първо е имало разправия между капитана Сесар Аспиликуета и младия защитник Рийс Джеймс. Испанецът се е скарал на младия защитник за играта и грешките му. На другия ден двамата не си говорили изобщо по време на тренировката.

Екшъните продължили, след като Антонио Рюдигер влязъл остро в краката на вратаря Кепа Арисабалага на последното занимание на тима. Двмата започнали да се карат жестоко и едва не се стигнало до по-голям скандал – имало е блъскане и ругатни.

Германският мениджър на Челси Томас Тухел изпратил сънародника си Рюдигер първо в съблекалнята, а после му наредил направо да се прибира вкъщи. Впоследствие двамата играчи се сдобрили, но не е ясно дали Тухел ще разчита на бранителя в четвъртфинала от Шампионската лига срещу Порто.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    3 2 Отговор
    Браво на ариеца Тухел. Пращай направо "Рудигер" у дома в Африка

    Коментиран от #2

  • 2 пешо

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    да видим как ще се справим. много вожд, много нещо при нас. дано тухел ги поукроти разбойниците.
    а иначе онзи ден си бяхме трагични, не ще и дума. основното беше, че не умеем да играем с високо изнесена защита и сме бавни на връщане. както и това, че допуснахме два лесни гола в края на първото полувреме и след това тръгнахме безогледно напред.