Last news in Fakti

5 Април, 2021 11:12 9 453 1

Трагедия по време на мач: 18-годишен футболист почина в ръцете на баща си

  • футбол-
  • трагедия-
  • починал-
  • никита сидоров

Предварителните информации сочат, че причината за смъртта му е мозъчна аневризма

Трагедия по време на мач: 18-годишен футболист почина в ръцете на баща си - 1
Снимка: БГНЕС

Поредна страшна трагедия разтърси световния футбол. 18-годишният футболист Никита Сидоров почина по време на мач и то в ръцете на баща си.

В един момент от срещата на младия играч на Знамени труда (Орехово-Зуево) се срива на терена. Предварителните информации сочат, че причината за смъртта му е мозъчна аневризма.

„На терена моментално се втурнаха лекарите на двата отбора, както и бащата на момчето. Бързо дойде и линейката. Медиците половин час се бориха за живота му, но не успяха да го спасят“, заяви генералният директор на клуба Михаил Пузанов.

През лятото на 2020 г. вратарят на Знамени труда Иван Заборовски беше ударен от мълния по време на мач. Футболистът беше настанен в реанимация, но само няколко дни по-късно беше изписан.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шаран БГ

    2 0 Отговор
    Натоварванията на гладиаторите-футболисти за тези 2х45 минути на терена / без да броим тренировките и усилията преди това/ са изключително високи. Малко са щастливците орисани отСъдбата и дарени от Господа със желязно здраве и опазени от сериозни контузии.Има не един или два случая по Земята, младежи със скрити сърдечни проблеми да колабират по зелените морави. В случая мозъкът му не издържа.......
    То и за това всеки отбор си има медицинско лице, което бди за здравето на играчите !!