Last news in Fakti

5 Април, 2021 12:55 1 661 2

Куп проблеми в Ботев Пд!

  • ботев пловдив-
  • ботев враца-
  • футбол-
  • проблеми-
  • азрудин валентин

Наказани са таранът Атанас Илиев и халфът Димитър Тонев

Куп проблеми в Ботев Пд! - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентин има да решава сериозни проблеми за гостуването на Ботев (Враца) в четвъртък, пише "Тема спорт". Както е известно, босненският специалист е под карантина след положителен тест за коронавирус и няма да може да води отбора. Тандемът Георги Онов и Милен Кунчев ще седи на пейката. Тактиката обаче ще бъде изготвена от Валентич.

Наказани са таранът Атанас Илиев и халфът Димитър Тонев. И двамата са основни фигури и тяхното отсъствие е сериозен удар. Надеждата е, че до мача ще е на линия Крис Добрев, който лекуваше контузия. Твърдо аут остава Тодор Неделев. Нападателят Салиф Сисе и атакуващият полузащитник Мишел Еспиноса също са с COVID-19 и пропускат срещата с врачани.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    1 2 Отговор
    Важното е че милиардите пристигнаха,ха,ха

    Коментиран от #2

  • 2 емо73канар

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "123":

    Важното е, че няма вече кой да пусне в джоба на Клушарски нищо, и ще гледате база и стадион, през крив макарон.