5 Април, 2021 12:04 2 721 2

Ферарио Спасов бил на косъм от смъртта, лекари го спасили

  • ферарио спасов-
  • футбол-
  • лекари-
  • инфаркт

Лекарите си свършиха работата и искам да им благодаря от името на всички в нашия клуб

Ферарио Спасов бил на косъм от смъртта, лекари го спасили - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият треньор на ЦСКА, Литекс и Ботев Пд Ферарио Спасов бил на косъм от смъртта. Миналата сряда вечерта на новия наставник на Левски Лом му прилошало. След бързата реакция на лекарите било установено, че Феро е в прединфарктно състояние. В Ловешката болница обаче медиците успели да измъкнат родения през 1962 година специалист, връщайки го към живота.

„Лекарите си свършиха работата и искам да им благодаря от името на всички в нашия клуб. Ферарио Спасов се възстановява, добре е и се надяваме до 5-6 дни да се завърне на работа. Всички го поздравяваме и се радваме, че ще бъде отново сред нас“, коментира президентът на Левски Лом Гаврил Гавраилов пред Блиц.

Ферарио Спасов застана начело на третодивизионния отбор преди по-малко от месец. Целта му е да вкара отбора във второто ниво на българския футбол. Тимът в момента е лидер в Северозападна трета лига - с 8 точки точки пред Вихър Славяново.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ламборджинио

    3 0 Отговор
    Стискам палци да се оправи човека!
  • 2 Ботев

    2 0 Отговор
    Оправяй се Феро :)