Last news in Fakti

6 Април, 2021 20:38 18 322 11

Снимки след зверския побой над бившия президент на Олимпик и жена му разтърсиха целия свят

  • бернар тапи-
  • олимпик марсилия-
  • побой

Фотосите се появиха в социалните мрежи и предизвикаха вълна на гняв към престъпниците и съчувствие към възрастната двойка

Снимки след зверския побой над бившия президент на Олимпик и жена му разтърсиха целия свят - 1

Снимки след зверския побой над бившия президент на Олимпик (Марсилия) Бернар Тапи и жена му разтърсиха целия свят.

Фотосите се появиха в социалните мрежи и предизвикаха вълна на гняв към престъпниците и съчувствие към възрастната двойка.

Преди дни босът и съпругата му Доминик бяха вързани и малтретирани с различни предмети, за да признаят къде са парите и ценностите в дома им.

Любимата на Тапи беше откарана в болница заради жестоките наранявания.

Insoutenables, Les photos publiées, je l’imagine avec leur accord, par le fils de Bernard Tapie sont insoutenables. On...

Публикувахте от Gilles Norroy в Понеделник, 5 април 2021 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Danys

    31 1 Отговор
    Дано ги открият по-скоро.

    Коментиран от #11

  • 2 Хахаха..

    9 36 Отговор
    Баш па целият свят..Пребивали са ме на млади години,точил съм кървави дири триста метра,до петият ми етаж всичко беше червени локвички,спя 4 часа и на сутринта си мия съсиреците и отивам на бачкане в "Арсенал",колегите ми викат,як българин си,Ванка.Жабарите и англите ги лупахме като прашни килими 1916,нямам респект към тях..

    Коментиран от #6

  • 3 Хензел

    19 2 Отговор
    Тези трябва да ги вкарат в Белене
  • 4 324

    8 12 Отговор
    Абе този Тапи не беше ли подсъдим за разни далавери преди 20,25 години, какво толкова са го зажалили, сигурно си го е заслужил, то като остарееш не преставаш да си престъпник

    Коментиран от #7

  • 5 Чакалите на толупа

    6 0 Отговор
    Нъл тъй.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Точно така

    14 1 Отговор

    До коментар #4 от "324":

    Беше милиардер-социалист. Фалира, съдиха го за мошенгии с фиска и мисля, че влезе в затвора за няколко години... Но за това, което са им причинили извергите, искрено се надявам да бъдат открити и да си получат заслуженото.
  • 8 Нямам срам

    6 1 Отговор
    Аз знам които французи но по на юг от ония новите с лилава кръв
  • 9 Притеснен

    7 3 Отговор
    Ох, притесних са, чи става дума за президентина на Олимпик Тетевен от с. Галата! Страхил Димчев се казваше, а по прякор - Камилата. Влизаше резерва за по 20 мин, а като загряваше на тъча си пушеше цигара. За мачове в А ПФГ говорим, дори се даваха директно по ТВ. Такъв човек трудно се вързва и бие, но виж той да върже и да смаже от бой нападателите си е абсолютно вероятно! Бернар Тапи е страхлива и крадлива мишка.
  • 10 Знайко

    7 0 Отговор
    Пуста АЛЧНОСТ. БАНДИТИ побойници са за затвора. Но и всички големи преуспели БОГАТАШИ, са БАНДИТИ. Но служещи си с методи по различни от побой, методи, които също нечестни, но са узаконени от БОГАТАШИТЕ. Които не са в ЗАТВОРА, само защото те са писали ЗАКОНАИТЕ, по които живеем. И те са тези които решават, на кой къде му а мястото. За мен, БАНДИТ ЗА ЗАТВОРА е и този, който пребива друг човек за да му вземе нещо. И онзи, който взима над 5-10 пъти по-голяма заплата от колеготе си или подчиноните му. Шефовете, бизнесмените, финансистите, брокерите, политиците ... са БАНДИТИ разпределяше "ЗАКОННО" печалбата така, че за тях да остане незаслужено голям дял. Докато в същото време "съдружниците" им обикновените работници страдат и мизеруват.
  • 11 Реалната демокрация

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Danys":

    Богатите също плачат.... С кървави сълзи... Всичко в един момент се плаща... В тая демокрация...