Last news in Fakti

8 Април, 2021 13:17 3 789 9

Ясен Петров: Четирима треньори гледахме един българин на мача ЦСКА - Лудогорец

  • ясен петров-
  • иван торицов-
  • цска-
  • лудогорец

Всеки, който иска да се развива, вратата за националния е отворена за него...

Ясен Петров: Четирима треньори гледахме един българин на мача ЦСКА - Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на България Ясен Петров изгледа вчерашния мач между ЦСКА и Лудогорец (1:1).

"В рамките на шегата четирима треньори бяхме и гледахме един българин, но за наша радост Турицов е момче, в което има бъдеще. По-късно влязоха и Йомов, и Десподов, така че сме радостни, че те бяха едни от водещите по време на мача. Дай Боже Иван Турицов да играе редовно. Всеки, който иска да се развива, вратата за националния е отворена за него... Не сме спрели да обикаляме и днес бяхме за пост, който е много проблематичен – десния бек, гледахме Турицов", коментира Петров пред "Диема спорт".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    11 1 Отговор
    Ами защо изобщо ходите та за си губите времето.
  • 2 Неясен Питроф

    6 0 Отговор
    Ха, ха, ха, ха... наистина неумен е тоз набеден “треньор”! Нима за пръв път в сезона тези два отбора играят с по 1-2 българи? Та те в разширената си група имат по 3-4, а в игра влизат по 1-2. Наистина няма грам мозАк в Яската, а си мисли, че националния отбор е място за обиграване на млади играчи. Някой да му каже, че в цял свят в нац. отбори играят НАЙ-ДОБРИТЕ футболисти, а не на Венци Стефанов “талантите”. Прави се на по-глупав, отколкото в действителност е Яската!
  • 3 Стойкас Стоилас

    3 3 Отговор
    Пак българин ни закопа с паса си от фаул. Българите в А група трябва да се забранят със закон и който има повече чернокожи печели
  • 4 Гриша Филипов

    3 0 Отговор
    То и по телевизията става да се гледа ако е само един.Виж, друго е ако са 20 българи на терена.Такива мачове май няма.
  • 5 Ганчо

    2 0 Отговор
    Другарю Петров, националния отбор не е място за развиване, там играят най-добре развитите в клубните отбори...
  • 6 Наследство

    2 0 Отговор
    Това е наслеството от работата на антогероите от '94. Всички - слуги на Домус ага и олигаесиите! Само като им чуеш имената и е ясно - Перукан, Емо умното, Венци присмехулника, Лечков - сливенския патладжан... Хвала на некадърниците с големите черпаци в устите!
  • 7 ПЕШО

    1 0 Отговор
    Ами всичко е в ръцете ви,.. защо не гласувате - на мачот нашето първенство не по-вече от 3-4 чуждестранни играча, тогава може да ходиш по мачове и да оглеждаш за попълнения в нац.отбор.Най-лесното обаче е, натурализация на чужд.футболисти - така всичко ще е ОК И ЗА КЛУБЕН И НАЦ.ФУТБОЛ

    Коментиран от #8

  • 8 Левски 1914

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "ПЕШО":

    Ами тогава Лудогорец и ТИРЕ МЕНТЕ трябва да играят с по 5– 6 човека.това отдавна трябваше да стане но Ганчев и Домусчиев дали ще бъдат съгласни?
  • 9 ХАМСТЕРА

    1 0 Отговор
    ТЪЙ ЛИ СТАНА ВА УТИ БЪЧВАРОВ- ХАМСТЕРА ...ОТ ТЪЙ НАПРАВИ ВА