Last news in Fakti

8 Април, 2021 11:18 1 992 7

Петричев: Да оставим играта на Лудогорец на компетентните, но съдията - той сбърка много!

  • ангел петричев-
  • лудогорец-
  • цска-
  • купа на българия

Имаме нашите претенции към съдийството

Петричев: Да оставим играта на Лудогорец на компетентните, но съдията - той сбърка много! - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев изказа своето мнение след мача на “орлите” с ЦСКА. Двубоят бе полуфинал за Купата на България и завърши при резултат 1:1, като директорът изяви сериозни претенции спрямо съдийството в днешната (07.04 б.р.) среща. Според Петричев съдията Волен Чинков е трябвало да вдигне два червени картона на “червените” и е подминал чиста дузпа за разградчани.

“Не съм доволен от резултата, играта не бих коментирал, има си компетентни лица, които да я коментират нея. Можеше да си тръгнем с победа днес. След ситуацията с червения картон е добре, че вкарахме гол на чужд терен. Подмина се обаче чиста дузпа, а защитникът им трябваше да бъде изгонен за втори жълт картон. Вие кажете дали трябва да пуснем декларация. Имаме нашите претенции към съдийството. За мен съдията сбърка и при картона на Сисиньо, колегите казаха, че имало спестен втори жълт картон и на Жеферсон. За мен сбърка много съдията.

Това е все пак турнирен мач, мина само първото полувреме. Лудогорец ще гони крайната победа, бъдете сигурни, че в Разград също ви очаква интересен мач”, заяви Петричев.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българин

    5 5 Отговор
    тия ако не бият, все някой им е виновен. съдиите вече ги е страх да влизат в уговорки и не свирят за тях. уж български отбор, а българите са 2- 3 ма.
  • 2 Теко

    4 4 Отговор
    10 години бойко на власт 10 години патерицата киро шампион бойко си отива киро връща 58 милиона на държавата и проекта си заминава

    Коментиран от #3

  • 3 Луд

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Теко":

    Май много ти се иска това да се случи.Но няма да стане братя Домусчиеви са хора с пари.И най важно работят професионално и сьс мерак.А не като вас Да Припознават Литекс да вземат лицензи на Етрополе и къп още далавери.
  • 4 aнтифен

    3 2 Отговор
    Не братчет,... свириха си много професионално.Чудя се какъв национален футбол искаме да имаме като във водещи отбори има само ДВАМА футболисти родени в България...Наемниците играят за пари, докато нашите играят от сърце и за слава
  • 5 Лош Припс

    3 1 Отговор
    Стойкас знае как да работи със съдиите, защото се е учил от Джуджака Ганчев. Справка: Галин Мускалев и “возенето в багажник” от Ямбол до Ловеч, докато жена му е в компанията на 2 гавази на Гриша Ганчев(грозно прибрана на излизане от Общината пред погледа на дежурен полицай и портиер!)...
  • 6 Славист Варна

    3 1 Отговор
    45 г червените и сините бяха държавните злокачествени тумори на българския футбол. Помним.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.