Last news in Fakti

14 Април, 2021 13:15 1 711 3

Заместник-кмет пречи на млади футболисти да тренират

  • футбол-
  • кмет-
  • заместник кмет-
  • тренировки-
  • деца-
  • иво симеонов-
  • явор йорданов

Треньорът на мъжкия отбор на Димитровец - Ковачевци, Явор Йорданов, сподели, че отборите от общината са били изненадани по неприятен начин, след като в понеделник са разбрали, че ключалките на стадиона са били сменени

Заместник-кмет пречи на млади футболисти да тренират - 1
Снимка: Facebook

Заместник-кметът община Ковачевци, Иво Симеонов, пречи на тренировките по футбол на деца на стадион Димитровец, възмущават се жители и местни футболни деятели, информира Gong.bg.

Треньорът на мъжкия отбор на Димитровец - Ковачевци, Явор Йорданов, сподели, че отборите от общината са били изненадани по неприятен начин, след като в понеделник са разбрали, че ключалките на стадиона са били сменени.

Отделно заместник-кметът е искал допълнително пари за осветление при провеждането на тренировки. В миналото Йорданов споменава, че отборите от Ковачевци е трябвало да тренират в съседни населени места поради противоречия с общинската управа.

Според общинското ръководство треньорът е трябвало да предостави график за тренировки, а и нямал договор за наем. Според Явор Йорданов обаче това не отговаря на истината – графикът е предоставен, а без договор футболния клуб не може дори да се регистрира, съгласно законодателството в страната.

„По закон общината е длъжна да предостави терена на футболните клубове за ползване. А в закона за физическото възпитание и спорт графици не са упоменати“, твърди Йорданов.

Йорданов ни припомня, че преди време стадионът в Ковачевци също е бил напълно затварян от местната управа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фергюсън

    0 1 Отговор
    Заместник кмета да го смени боко ,и догодина шампиони ще станат
  • 2 Левент Гуджо

    4 0 Отговор
    Навсякъде е пълно с такива келеши - простотия, облечена във власт!

    Коментиран от #3

  • 3 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Левент Гуджо":

    комунисти...сър.