Last news in Fakti

14 Април, 2021 14:36 1 338 3

Вероятността да няма конгрес на БФС става все по-голяма!

  • бфс-
  • конгрес-
  • футбол-
  • президент на бфс-
  • аматьорска футболна лига

Изборът за нов шеф на БФС ще остане за февруари догодина

Вероятността да няма конгрес на БФС става все по-голяма! - 1
Снимка: БГНЕС

Вероятността да няма конгрес на БФС през юни става все по-голяма. Членът на Изпълкома и президент на Славия Венцеслав Стефанов потвърди, че никак не е изключено форумът да не се състои.

Последните информации гласят, че Аматьорската футболна лига е категорично против свикването на извънреден конгрес на 25 юни, който да избере нов президент на централата. А думата на аматьорските клубове никак не е маловажна - напротив.

Оттам са съгласни да се проведе само редовен конгрес, но шансовете са нищожни, твърдят прависти. При това положение изборът за нов шеф на БФС ще остане за февруари догодина, за когато и без друго е насрочен по план.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    6 0 Отговор
    Мафия. Мафия от дребни и жалки крадци. Запада и по-точно еврейте ще Ви вземат откраднатите пари от народа. Запомнетв го добре това БГ БОГАТАШЧЕТА ( КРАДЦИ )...
  • 2 Иван Грозни

    7 0 Отговор
    Ще продължат да си лежат и да папат. Новото правителство ще има много работа защото всичко в държавата е забатачено. Трябва да се провери законосъобразна ли е таси ситуация в която е БФС.
  • 3 Реалист

    1 3 Отговор
    Правилно! То футбол в България няма, те тръгнали пари за конгрес да харчат