15 Април, 2021 19:59 2 141 0

Масимилиано Алегри е вариант за нов треньор на Байерн Мюнхен

  • алегри-
  • фаворит-
  • листа-
  • байерн мюнхен-
  • треньор-
  • нагелсман

На "Алианц Арена" разглеждат различни възможности, като Макс Алегри е в листата на баварците

Масимилиано Алегри е вариант за нов треньор на Байерн Мюнхен - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият наставник на Каляри, Милан и Ювентус Масимилиано Алегри е сред вариантите, които в Байерн (Мюнхен) разглеждат за потенциален нов треньор на тима, твърди италианският журналист Николо Скира. Според Скира старши треньорът на РБ Лайпциг Юлиан Нагелсман продължава да бъде избор №1 на баварците за евентуален заместник на Ханзи Флик, но на "Алианц Арена" разглеждат различни възможности, като Макс Алегри е в листата на елиминирания тази седмица от Пари Сен Жермен от Шампионската лига европейски клубен първенец за 2020 година. Алегри е без работа от 2019 година, когато напусна Ювентус.

В треньорската си кариера 53-годишният специалист има общо 6 титли в Серия "А" (1 с Милан и 5 с Ювентус), 4 Купи на Италия (всичките със Старата госпожа) и 3 Суперкупи на Италия (една от тях е с "росонерите").


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА