Last news in Fakti

17 Април, 2021 10:10 2 031 2

Лил отново се издъни, битката за титлата във Франция се заплете

  • лил-
  • монпелие-
  • 1:1-
  • френска лига 1

Възпитаниците на Кристоф Галтие остават на върха със 70 точки, като води с 4 пред ПСЖ и с 5 пред Монако, но и двата тима са с мач по-малко

Лил отново се издъни, битката за титлата във Франция се заплете - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС/АРХИВ

Отборът на Лил се добра само до равенство 1:1 в домакинството си на Монпелие от 33-ия кръг на Лига 1.

Водачът в класирането не успя да прибави нови три точки в актива си и така дава шанс на Пари Сен Жермен да стопи разликата в битката за титлата, тъй като парижани тепърва имат да изиграят своя мач от кръга срещу Сент Етиен.

Монпелие пръв взе преднина в мача в 21-ата минута. Анди Делор получи отлично центриране в наказателното поле и с глава насочи топката във вратата за 0:1.

Все пак в 85-ата минута Луис Араухо възстанови равенството. Той бе намерен в наказателното поле и със страхотен изстрел с външен фалц прати кълбото в далечния ъгъл за 1:1.

След това реми Лил остава на върха със 70 точки, като води с 4 пред ПСЖ и с 5 пред Монако, но и двата тима са с мач по-малко. Монпелие пък заема 8-ата позиция с 47 точки.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха ха🤣

    0 0 Отговор
    "завръзва" или з а в ъ р з в а?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.