Last news in Fakti

18 Април, 2021 11:34 3 098 2

Меси с много емоционални думи след поредния трофей с Барса

  • барселона-
  • лионел меси-
  • лео меси-
  • меси-
  • купата на краля

„Много е специално да бъда капитан на този отбор, в който играя през целия ми живот. Това е много специална купа“, каза аржентинецът след спечелването на Купата на краля

Меси с много емоционални думи след поредния трофей с Барса - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Барселона спечели Купата на Краля, след като победи на финала Атлетик Билбао с 4:0. Лионел Меси вкара два гола за каталунците и бе определен за най-добрия футболист във финала.

„Турнирът беше много труден за нас, в много мачове ние страдахме. Винаги е приятно да вдигнеш трофея, много съм щастлив за отбора, който заслужава тази радост“, коментира Меси.

„Много е специално да бъда капитан на този отбор, в който играя през целия ми живот. Това е много специална купа“, добави аржентинецът.

„Годината е много трудна и различна за нас. Ние се намираме в преход с много млади играчи, отборът става по-силен. Ние спечелихме купата и все още имаме своите шансове в Ла Лига.“

„През второто полувреме играхме търпеливо и за това успяхме да вкараме тези голове. Изчакахме своите моменти“, каза още Меси.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    11 1 Отговор
    Поздравления за ла Пулга и Барса...
  • 2 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    11 2 Отговор
    ВИНАГИ МЕСИ!!