19 Април, 2021 16:44 1 105 0

Марсело: Оптимист съм, че можем да станем шампиони в Испания

  • марсело-
  • реал мадрид-
  • титла-
  • шансове-
  • хетафе-
  • издънка-
  • точки-
  • ла лига

"Не забравяйте, че Атлетико и Барселона имат директен мач, това до известна степен е в наша полза и трябва да продължим борбата", заяви защитникът на Реал Мадрид

Марсело: Оптимист съм, че можем да станем шампиони в Испания - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-опитните футболисти в състава на Реал Мадрид Марсело заяви, че тимът е изпуснал много ценни точки в битката за титлата след равенството срещу Хетафе, но той и съотборниците му няма да се предадат и ще продължат да гонят отличието. Бразилският краен защитник е категоричен, че "белите" могат да се преборят за трофея, тъй като основните им конкуренти Атлетико Мадрид и Барселона имат мач помежду си.

"Зная, че разочаровахме феновете, защото не биваше да губим толкова ценни точки. Важно е да печелим всеки мач, за да останем в борбата за шампионската титла, но не можем да върнем времето. Доминирахме, бяхме по-добрия отбор от Хетафе, но не се възползвахме от нашите шансове. Аз оставам оптимист и вярвам, че можем да успеем".

"Не забравяйте, че Атлетико и Барселона имат директен мач, това до известна степен е в наша полза и трябва да продължим борбата. Реал иска всяка купа, всеки трофей, и няма да се предадем. Разговарям много и с останалите в отбора, най-вече с младите и ги уча колко е важно никога да не се отказваш. Нещата ще се изяснят в последния кръг, сигурен съм, а ние ще дадем всичко от себе си, за да защитим титлата от миналия сезон", обясни Марсело.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА