Last news in Fakti

21 Април, 2021 13:12 2 593 7

Феновете на Левски пак скочиха на ръководството на клуба

  • левски-
  • фенове-
  • ръководство-
  • напрежение

Привържениците на тима издигнаха плакат, който посрещна шефовете на „сините“ на „Герена“ в навечерието на гостуването на Локомотив (Пд)

Феновете на Левски пак скочиха на ръководството на клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Напрежението, което избухна сред феновете на Левски след загубата 0:3 от Лудогорец, имаше продължение вчера.

Привържениците на тима издигнаха плакат, който посрещна шефовете на „сините“ на „Герена“ в навечерието на гостуването на Локомотив (Пд).

Срещата е днес от 20:30 часа в Града под тепетата. А нов провал ще свали съвсем гарда на отбора преди дербито с ЦСКА, което предстои в неделя.

През есента именно победата над „черно-белите“ с 1:0 съхрани надеждите на запалянковците, че нещо може да се случи през този сезон.

Те обаче се изпариха с отпадането за Купата на България. „Quo Vadis?“ (б.р. Накъде отиваш), бе изписано на транспарант, опънат на касата на ул. „Тодорини кукли“, която се намира в непосредствена близост до клубните офиси.

„Нека Ивайло Цветков - Нойзи го преведе на останалите, той знае добре латински“, лаконични бяха запалянковците пред „Мач Телеграф“.

Те се надяват, че ръководството ще им даде отговор, който касае най-вече бъдещето на отбора след това първенство, в което връх ще бъде участие в баража за Лига Европа.

В момента инициативите за набиране на средства от феновете са замрели. Както е известно, членът на УС Константин Папазов обяви, че се водят преговори с две чужди компании за спонсорство, но това щяло да отнеме известно време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ъъъъ

    8 6 Отговор
    Феновете ще имат глас като почнат те да дават парите.
    До тогава думата има ръководството.
  • 2 Фен

    8 0 Отговор
    Защо са скочили? Да не би ръководството е искало да играят в новата суперлига, а феновете не щат?
  • 3 siroco

    9 0 Отговор
    Не знам Нойзи дали сам се разбира, камо ли ние него.?!
  • 4 Иво

    7 1 Отговор
    Как е възможно Левски още да има фенове😂😂😂😂
  • 5 Сандо

    8 0 Отговор
    Чудя им се на привържениците/каква хубава българска дума/ на Левски,те не знаеха ли,че тия кандидати за собственици разчитаха само на Бойко да оправи нещата?Да,но всичко се промени и всичко тръгна по пътя на логиката.
  • 6 3344

    3 2 Отговор
    Положението става критично , неудържима се свличаме към фалит !
  • 7 Синю лято

    4 1 Отговор
    Лефски ще заемат мястото на Челси в новата лига, защото и те играят със СИНЮ