Last news in Fakti

22 Април, 2021 18:52 1 692 12

От Левски признаха, че се борят за лиценза си

  • левски-
  • лиценз-
  • декларация

Левски призова феновете си да не се подават на "провокативни новини"

Oт софийския Левски пуснаха съобщение в официалния си сайт, в което се обръщат към своите привърженици. "Сините" анонсираха пред своята общественост, че "се борят с всички сили" в битката за своя професионален лиценз.

Прилагаме съобщението на тима от "Герена" без редакторска намеса:

"Левскари,

Обръщаме се към Вас директно и открито, призовавайки Ви да не се подавате на „провокативни“ новини. Уверяваме Ви, че Клубът продължава да води с всички сили битката за своя професионален лиценз.

Спазвайки своето обещание за откритост и прозрачност, в седмицата на най-святия християнски празник – Великден, мажоритарният собственик на „ПФК Левски“ Наско Сираков ще представи пред синята общественост всички подробности около случващото се в „ПФК Левски“.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 безпартиен

    13 0 Отговор
    Дайте да дадеТЕ!Пари няма!Дали парите не изтекоха като комисионни за купуването на футболисти преди години-"куци коне"?
  • 2 Пурко

    14 2 Отговор
    Наско Раев ще закопае отбора с 200 понеже е потънал в лични комарджийски дългове към много контрагенти и на първо място към Гришата!

    Коментиран от #4

  • 3 да бе

    8 3 Отговор
    абе слагайте и вие тирето и заминавайте. на излизане вземете и лайкометец
  • 4 Че си пурко

    3 10 Отговор

    До коментар #2 от "Пурко":

    е ясно! Не ти е ясно обаче,че и десет живота да живееш не можеш да донесеш толкова слава за България, колкото Наско Сираков и Илияна Раева! Всеки който работи греши само сеирджиите не!!! Като признавам направеното от феновете на Левски, ПИТАМ защо спряха !!!??? Ако наистина са не милион, не половин а 250 000 и пращаха всеки месец по 1 ЛЕВЧЕ, щеше да има поне за заплати!!!???( аз пращам всеки месец повече от лев) За да се стигне до замиране на помоща от феновете виновни са такива като Младежа и теб, които обезверяват хората! Относно представянето на отбора: СПОМНЕТЕ си какво ви каза Наско " Целта е спасяване на отбора!!! " А спортно техническите успехи ще дойдат по- късно! Така че не затормозявайте момчетата, обичайте отбора и когато е зле!

    Коментиран от #5

  • 5 гост

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "Че си пурко":

    Не мога да те разбера ,до кога ние трябва да плащаме за това ,че Наско явно не умее или не може да помогне на клуба.Спонсори ,преговори и нищо.Не съм съгласен да плащаме възнагражденията им и да правят на терена едно голямо нищо.

    Коментиран от #7

  • 6 Мулен Руж

    5 0 Отговор
    Прокобата 😂
  • 7 Ами ако

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    можеш докарай пари, ако можеш посочи някой който гори от желание да поеме Левски! А ако бюджета е колкото този на Лудогорец, можеше и да харесаш играта! Той нац.треньор го каза точно : " четирима треньори гледахме ЕДИН!!!бйлгарин на мача Лудогорец - ЦСКА!!!! Това ли искаш!?? А Левски е най-младия отбор!! Изчакайте малко, колко юноши на Левски като Йомов ни наказват сега, играейки в други отбори!!! Чужденците са толкова добри колкото пари сме дали, а и чакайте има такива които по трудно се адаптират, да Ви припомням ли за един първо изгонен от вас разбирачите и после превърнал се в наш любимец!! Така че ако обичате отбора поне ще мълчите и ще уважавате авторитетите на Левски, или поне не ги обиждайте!!!
  • 8 Йеронимус БОШ

    0 0 Отговор
    Как се борят с ВСИЧКИ сили ? Досега с ПОЛОВИН сили ли са го правили ?
  • 9 Майк Алън Патън

    0 0 Отговор
    Борбата с ВСИЧКИ сили означава ли пак явна помощ от Шиши -ДПС-то ? Или скритата помощ от мераклията Бойко ? Или вече те не са на дневен ред , че нещо много проблеми им се струпаха на охранените им мутри ? Отборът на ВЛАСТТА.......
  • 10 чУвал или чувАл

    0 0 Отговор
    Как се борат с кризата ? Като вземат некадърни футболяги и им дават заплати по 10 000 - 20 000 ли ? Голяма борба , голямо чудо !
  • 11 Удавената Риба

    0 0 Отговор
    А дали има шанс ББ-вожда да им отпусна някое или друго шкафче с кюлчета и евро по 500 ? И да го сложат за своя емблема. Майтап да става бе , хора , усмихнете се ! Кефете се на синия сеир !
  • 12 сайко килър

    0 0 Отговор
    Никой вече не ги съжалява тези ! Използван чистото ими на АПОСТОЛА за лично интереси. След цялата злоба , омраза и доносничество , която изливаха , на никого сега не му пука за тия!