Last news in Fakti

21 Април, 2021 16:52 1 866 2

Бесни фенове посрещнаха изпадналите футболисти на Шалке с бомбички и яйца

  • фенове-
  • шалке 04-
  • бундеслига-
  • футбол

След това ултрасите опитаха да потърсят и физическа саморазправа с футболистите

Бесни фенове посрещнаха изпадналите футболисти на Шалке с бомбички и яйца - 1

Феновете на Шалке 04 изразиха недоволството си от изпадането на отбора от Бундеслигата. Както е известно, снощи „кралскосините“ загубиха с 0:1 като гост на Арминия и за първи път от повече от три десетилетия ще напуснат германския футболен елит.

При завръщането си Гелзенкирхен играчите на Шалке 04 бяха посрещнати от бесните фенове, които първоначално ги замеряха с яйца и пиротехника. След това ултрасите опитаха да потърсят и физическа саморазправа с футболистите. До това не се е стигнало заради намесата на голям брой полицейски служители.

От клуба излязоха с официална позиция по случая. Те обявиха, че феновете са прекрачили всякакви граници и осъждат тяхното поведение. Полицията вече е започнала разследване на инцидента и издирва участниците.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брендица

    6 3 Отговор
    Воеводите Джамбазки-пиратков и Калканджиева-яйцева бяха ли сред феновете?
  • 2 Спонсорираните

    2 1 Отговор
    S04 изпаднаха от Бундеслигата. Айде, скоро и спонсорът им да изпадне от Бундесбизнеса...😀