Last news in Fakti

21 Април, 2021 18:37 1 055 1

Роналдо се завръща срещу Парма днес

  • кристиано роналдо-
  • ювентус-
  • футбол-
  • парма

Нападателят пропусна визитата на Аталанта в миналия кръг заради травма, но вече е добре

Роналдо се завръща срещу Парма днес - 1
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо очаквано се завръща за Ювентус и би трябвало да е титуляр в днешния двубой срещу Парма от Серия “А”. Нападателят пропусна визитата на Аталанта в миналия кръг заради травма, но вече е добре. Очаква се той да започне в атака заедно с Пауло Дибала.

Отново в групата е и Федерико Бернардески, който се излекува от коронавирус. Аут за мача обаче е Мерих Демирал, който се оплаква от мускулна преумора. С травма е и Федерико Киеза.

Треньорът Андреа Пирло е включил в списъка си и привлеченият през лятото от Манчестър Сити 20-годишен нападател Феликс Корея. Португалецът все още няма участие за първия тим.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мачкай роналдо

    1 0 Отговор
    Абе Месито в колко друуги отбори е играл освен в Барша? Тоя е титан на футбола.