Last news in Fakti

21 Април, 2021 18:55 1 820 1

Неймар бил готов да намали заплатата си, за да се върне в Барса

  • неймар-
  • псж-
  • барселона-
  • футбол

Бразилецът има силно желание да заиграе отново с Лионел Меси

Неймар бил готов да намали заплатата си, за да се върне в Барса - 1
Снимка: БГНЕС

Суперзвездата на Пари Сен Жермен – Неймар е готов да приеме намаление на заплатата си, за да се върне в бившия си клуб Барселона, твърди испанският вестник „Marca“.

Бразилецът напусна Барселона през летния трансферен прозорец на 2017 година срещу рекордните до този момент 222 милиона евро. Оттогава той блести в Лига 1 на фона на многото си проблеми с контузии, като е вкарал 83 гола в 107 участия във всички турнири.

Неймар често бе свързван със завръщане на „Камп Ноу“. През 2019 година се смяташе, че той е много близо до трансфер обратно в Барселона, но до сделка така и не се стигна.

Според изданието бразилецът има силно желание да заиграе отново с Лионел Меси и дори е готов да намали драстично заплатата си, за да се завърне в каталунската столица.

Тимът на Барса обаче продължава да изпитва дълбоки финансови затруднения, след като натрупа дълг от над 1 милиард евро. Това прави всеки потенциален трансфер на скъпи суперзвезди малко вероятен.

Настоящият договор на 29-годишния Неймар има само още една година от договора си, като в момента преговаря за нов контракт с ПСЖ. Последните информации във Франция сочат, че двете страни да близо до договорка.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Я ПА ТИЯ

    1 0 Отговор
    Ами утънял му е портфейла,... а иначе и намалена заплата няма