Last news in Fakti

22 Април, 2021 10:43 1 637 2

Защитник е изиграл последния си мач за Левски

  • ребин сулака-
  • левски-
  • футбол

Наред с това контрактът на Ребин изтича в края на сезона

Защитник е изиграл последния си мач за Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Иракският защитник Ребин Сулака е изиграл последния си мач за Левски. Централният бранител планира да прекрати договора си със "сините" по вина на клуба. Той има право да го стори заради неполучени заплати. Наред с това контрактът на Ребин изтича в края на сезона.

Както е известно, през миналата седмица част от чуждестранните футболисти на "Герена" официално изпратиха писма до УЕФА. С тях те уведомиха централата, че имат да получават заплати. Това означава, че ако клубът скоро не им се издължи, те могат да скъсат контрактите си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимч

    3 2 Отговор
    Той. Този какво е помогнал на Левски.Даже помагаше на противниците да вкарват голове.Да се маха и да заплати или да му одържат разходите за издръжката му....
  • 2 Ново попълнение

    4 1 Отговор
    А кажете имената и на тия дето насила са го довлекли тоя пореден анонимен турист? Само за няколко месеца - два три мача дали е играл не знам - и вече има да взима 50-100 хил лв... Взел пари да подпише - примерно 10-20 хил евро, заплата на месец 4-5 хил евро и накрая компенсация за прекратяване на договора - няколко заплати 15-20 30 хил...
    Ми добре е за няколко месеца за циганчето!
    Кажете кой да питам да подпиша и аз някой такъв договор? Нищо,че съм на 44 години, но правя 50 лицеви опори и повече от 100 на 21 без да пада топката!