Last news in Fakti

22 Април, 2021 13:01 1 848 1

Феновете на Ливърпул нямат никакво намерение лесно да простят на собственика

  • футбол-
  • ливърпул-
  • фенове-
  • суперлига-
  • европейска суперлига-
  • джон хенри

Мърсисайдци се отказаха отпроекта за създаването на Суперлигата, както и другите пет английски клуба

Феновете на Ливърпул нямат никакво намерение лесно да простят на собственика - 1
Снимка: БГНЕС

Феновете на Ливърпул нямат никакво намерение лесно да простят на собственика Джон Хенри, който бе част от проекта за създаването на Суперлигата. Мърсисайдци се отказаха от него, както и другите пет английски клуба, които бяха поканени, а Джон Хенри поднесе извинения в лично видео съобщение, което според привържениците е закъсняло.

"В "Духът на Шенкли" винаги сме търсели честност, почтеност и прозрачност от страна на собствениците, но арогантността и лъжите, които те демонстрираха зад тази схема за търсене на пари е плашеща, но не и изненадваща", се казва в изявление на групата "Духът на Шенкли", която бе в основата на кампанията да бъдат изгонени предишните собственици Том Хикс и Джордж Жилет.

"Видяхме извинението на Джон Хенри, но това идва прекалено късно. Тези крокодилски сълзи няма да ни трогнат. Нашите собственици предадоха феновете, мениджъра, играчите и служителите и се унижиха чрез чиста алчност и арогантност. Имаме нужда от фундаментална промяна в управлението на футбола. Такава, която ще е честна за цялата футболна пирамида, не само за грабителския елит", допълват феновете.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 беше гадно

    5 2 Отговор
    Ходил съм в село Ливърпул. Пълно е с тарамбуки, говорещи на някакъв странен селски английски.