Last news in Fakti

24 Април, 2021 09:52 2 444 3

Ибрахимович: Показах, че възрастта няма значение, всичко е манталитет

  • златан ибрахимович-
  • футбол-
  • милан-
  • серия а-
  • договор

Мисля, че подписването на новия ми договор ще бъде прието положително от феновете, дори и в тези, които се съмняваха, когато се завърнах

Ибрахимович: Показах, че възрастта няма значение, всичко е манталитет - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Милан Златан Ибрахимович поднови договора си с „росоенрите“ до юни 2022 година и заяви, че е доказал, че възрастта няма значение.

„Мисля, че подписването на новия ми договор ще бъде прието положително от феновете. Дори и в тези, които се съмняваха, когато се завърнах. Показах, че възрастта няма значение. Всичко е свързано с манталитета. Винаги искам да се усъвършенствам и да правя най-доброто, което мога. Просто искам да се чувствам добре физически и да мога да правя нещата, които знам как да правя“, заяви Ибрахимович.

„Опитвам се да помогна на всички. Това е моята мотивация. Дава ми адреналин като видя тези млади момчета как растат. От първия ден, откакто пристигнах, видях такова нещо във всеки един от тях. Всички са готови да дадат всичко от себе си. Те разбраха жертвата, която трябва да направят, за да бъдем там, където сме днес“, добави още той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сила

    5 11 Отговор
    верно е манталитет...ПОМАШКИ МАНТАЛИТЕТ,гнусляр

    Коментиран от #2

  • 2 МАЙОРА

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "сила":

    Поне е постигнал нещо, а ти, двойкарке кво постигна?
  • 3 Нострадамус

    0 0 Отговор
    Ибра е велик