Last news in Fakti

24 Април, 2021 19:30 1 785 1

Клоп разочарован: Не видях, че заслужаваме да играем в Шампионската лига

  • ливърпул-
  • юрген клоп-
  • футбол-
  • нюкасъл-
  • висша лига

Вкарахме страхотен гол, но не можахме да победим

Клоп разочарован: Не видях, че заслужаваме да играем в Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Mениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри разочарованието си от равенството 1:1 с Нюкасъл от Висшата лига. Според него отборът му днес с нищо не е показал, че заслужава класиране за Шампионската лига. "Мърсисайдци" изпуснаха четири точки само в последните си два двубоя заради факта, че не затваряха мачовете си, след като повеждаха, а после допускаха късни изравнителни попадения.

„Вкарахме страхотен гол, но не можахме да победим. Не играхме достатъчно добре. И за съжаление не видях, че заслужаваме да играем в Шампионската лига през следващия сезон.

Този сезон загубихме много играчи от защитния вал и това уби ритъма ни. Но в мачовете срещу отборите от долната половина имахме шансове и не ги използвахме. Кой е виновен за това? Ние.

В момента разочарованието очевидно е на 150%, но трябва да приемем ситуацията. Нюкасъл се пребори за точката, а ние със сигурност не заслужавахме повече. Но равенството за нас е равносилно на загуба", откровен бе Клоп след мача.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФЪН

    1 0 Отговор
    тъпунгер