Last news in Fakti

24 Април, 2021 16:36 2 349 2

Ливърпул се издъни срещу Нюкасъл (ВИДЕО)

  • футбол-
  • ливърпул-
  • нюкасъл-
  • висша лига

Срещата завърши 1:1

Ливърпул се издъни срещу Нюкасъл (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул и Нюкасъл завършиха 1:1 в двубой от 33-ия кръг на Висшата лига. Още в 3-ата минута Салах откри резултата в полза на домакините. В добавеното време на срещата Калъм Уилсън вкара топката в мрежата, но гол нямаше, тъй като игра с ръка. Все пак гостите изравниха резултата, след като Уилок се разписа дълбоко в добавеното време. Така Ливърпул пропусна възможността да заеме мястото си в топ 4, като в момента е на 6-ото място с 54 точки. "Свраките" са на 15-ото място с 36.

Ливърпул се издъни срещу Нюкасъл (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Още в 3-ата минута на двубоя при отлична атака за домакините, Мо Салах получи топката и разстреля Дубравка, за да изведе Ливърпул напред в резултата. Садио Мане пропусна интересна възможност в 13-ата минута на двубоя след пас на Александър-Арнолд, но флагът на страничния съдия беше вдигнат.

Нюкасъл се активизира и започна да търси гол, за да изравни. В 21-ата минута Шон Лонгстаф стреля опасно към вратата на Ливърпул, но Алисон спаси блестящо. Малко по-късно топката влезе във вратата на Ливърпул, но гол нямаше заради засада.

Ливърпул се издъни срещу Нюкасъл (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В 26-ата минута Нюкасъл направи отлична контраатака, но Алмирон и Жоелинтон не се разбраха и топката попадна в ръцете на Алисон. В ответната атака изстрел на Мане попадна в тялото на съперников играч и топката излезе в корнер. След изпълнението гостите се справиха със ситуацията.

Жота пропусна отлична възможност за гол в 29-ата минута, топката не намери целта. В 36-ата минута на двубоя Салах излезе на чиста голова позиция, но не съумя да удвои резултата. Четири минути по-късно Мане не съумя да се разпише от чиста позиция.

В 48-ата минута Фирмино се озова на голова позиция, но стреля във вратаря. В 55-ата минута чудесна възможност създадена от Жоелинтон беше пропусната от самия него. Той излезе очи в очи с Алисон, но стреля в него.

Ливърпул се издъни срещу Нюкасъл (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Ливърпул създаде поредна добра ситуация пред вратата на съперника, като Робертсън в 64-ата минута стреля добре, но топката не намери целта, като мина встрани от вратата. Десет минути по-късно Салах не съумя да реализира от много чиста позиция. Нюкасъл създаде интересно положение в 83-ата минута, но не се получи след отлична намеса на Кабак. В добавеното време Уилок стреля с глава, но топката мина над вратата на Алисон.

Ливърпул се издъни срещу Нюкасъл (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В добавеното време Калъб Уилсън вкара топката в мрежата, но игра с ръка и гол нямаше. Джо Уилок изравни резултата за 1:1 дълбоко в добавеното време и спечели заслужена точка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    2 0 Отговор
    добре, че референта отмени един гол на свраките, без особено основание -резилът на пулчовци щеше да бъде пълен. но и така кеф!
  • 2 МърсиСайд

    0 0 Отговор
    може да си тъп, да съсипеш отбора, ама като си германец със железен договор, никой немой те пипне ........