25 Април, 2021 13:22 1 290 5

Президентът на Реал обясни защо Суперлигата е най-доброто нещо за футбола

  • реал мадрид-
  • флорентино перес-
  • суперлига-
  • европейска суперлига-
  • футбол

Засега ще изчакаме да премине тази агресия, която бе от някои хора, които не искат да загубят своите привилегии и манипулираха отношението към проекта

Президентът на Реал обясни защо Суперлигата е най-доброто нещо за футбола - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес за пореден път защити създаването на Европейската Суперлига и посочи защо тя е възможно най-доброто нещо за съвременния футбол.

"Компанията, която създадохме, както и клубовете в нея са все още там. Засега ще изчакаме да премине тази агресия, която бе от някои хора, които не искат да загубят своите привилегии и манипулираха отношението към проекта. Президентът на УЕФА ни предупреди още през януари, когато не ни дадоха време, за да разговаряме по детайлите на този проект. Суперлигата е възможно най-доброто нещо и се прави, за да се помогне на футбола да излезе от кризата. Той е сериозно засегнат от нея и в тази потъваща икономика, ние трябва да се адаптираме", сподели босът на Реал.

"Нещо трябва да се направи, защото младите, хората между 14 и 24 години изоставят футбола. Те са отегчени, искат забавление от по-висок ранг. Има 4 милиарда фена по света и половината от тях са фенове на тимовете създатели на Суперлигата", добави Флорентино Перес.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаяско

    5 6 Отговор
    Донякъде е прав .Примерно трябва да чакаме 2 3 4 години да се срещнат Реал -Ман юнайтед или Барса -Ман сити в шампионската лига .и то я се срещнат я не Така ще има дербита всеки месец пък който не иска да си гледа Виляреал-Фейнорд и Олимпик-Лацио в Лига европа
  • 2 Крум

    5 0 Отговор
    Аз съм ок с това, само лудогорец са вътре....и Домус -зализания е шеф на организацията:))))))
  • 3 хо ха

    2 0 Отговор
    който каквото и да казва винаги става въпрос за пари. А тоя заедно с барселона ще вземат най много
  • 4 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ЯВНО НИ ЖЕЛАЕ -ДА СИ ВКАРА ГЛАВАТА В ЗАДНИКА И ДА НАПРАВИ ЗАВЪРШЕН ЦИКЪЛ НА СЪЩЕСТВЕВАНЕ !!!!!
  • 5 чекмедже 2

    0 0 Отговор
    Прав е . Нека чиновниците от УЕФА си ходят, ако не са съгласни с най големи платци на техните заплати....стига са лапали чужди пари..Ще гледаме отбор от малта ка играе срещу албански клуб ..айде стига..