25 Април, 2021 12:47 3 802 1

Флорентино Перес изтеглил умопомрачителен кредит, за да купи Мбапе

  • килиан мбапе-
  • псж-
  • реал мадрид-
  • флорентино перес-
  • кредит-
  • футбол

328 милиона евро от няколко испански банки, съобщава Le Parisiеn

Флорентино Перес изтеглил умопомрачителен кредит, за да купи Мбапе - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес прави всичко възможно, за да купи Килиан Мбапе от ПСЖ.

"Кралският клуб" е изтеглил кредит в размер на 328 милиона евро от няколко испански банки, съобщава Le Parisiеn. По информация на изданието парите са получени още в началото на годината, но на практика все още не са използвани. С малки суми от тях са изплатени само някои текущи задължения.

По-голямата част от милионите ще отидат именно за световния шампион, който е цел на 13-кратния европейски клубен първенец от години.

Договорът на френското острие с парижани изтича на 30 юни 2022 година, а нов още не е подписан.

Този сезон той е участвал в 41 мача с екипа на френския шампион, в които е нанизал 35 попадения. Именно 22-годишният играч бе в основата на победата с 3:2 над Байерн в Мюнхен, която се оказа с фундаментално значение за класирането на ПСЖ в 1/2-финалната фаза на Шампионската лига. На "Алианц Арена" нападателят вкара два гола.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сиромаха

    6 0 Отговор
    Браво !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!да живей света !!!!!!!!!!!!!!! весели празници !!!!!!!!!!!!!!!!! и светло бъдеще!!!!!!!!!!!!!!!! АМА НАДАЛИ !!!!!!!!!!!!!